Tel:  +32 (0)496/23.69.20  - +32 (0) 496/23.69.24  Mail: info@heteyckenhuys.be - We aanvaarden nu ook eco-cheques en maaltijdcheques van Edenred, Monizze en Sodexo!

Het Eiken Huis

Warm en sfeervol ingericht

Nu nieuw! Compleet uitgeruste vakantiewoning van 200 m² met plaats tot 6 personen.

We kiezen ervoor om geen extra kosten aan te rekenen voor water, elektriciteit en verwarming. Wel vragen we om verstandig met de energie om te springen. Op deze manier kunnen we onze ecologische voetafdruk beperken en onze prijzen democratisch houden. Er is een beperkte voorraad hout voor de 2 open haarden inbegrepen in de prijs, maar indien u meer wenst, kunt u tegen betaling meer hout ontvangen.

Ook is er een beperkte voorraad vaatwastabletten, afwasmiddel, schuursponsje, toiletpapier, kruiden, poetsgerief, stofzuiger en vuilzakjes aanwezig. We vragen u wel indien de kruiden of andere zaken opgebruikt zijn, ze zelf aan te vullen. Andere voorzieningen: vaatwas, haardroger, droogrek, radio, dvd speler, kabeltelevisie, staafmixer, keukenweegschaal, fondue en raclettetoestel, chocoladefontein, ...

Wij zorgen voldoende dekbedden en linnen en hoofdkussens en de matrassen zijn voorzien van matrasbeschermers. De bedden kunnen zowel dubbel als enkel opgedekt worden, wel dienen we dit bij de reservatie te weten.

Uiteraard vragen we om de woning als “goede huisvader” te behandelen en netjes (d.w.z. oven, micro en bbq rein) achter te laten bij vertrek. De eindschoonmaak doen we zelf en bedraagt 30€ voor de hele woning als u rechtstreeks reserveert en 60€ als u reserveert via een bookingspartner.

De woning beschikt over 2 grote buiten terrassen met vuurkorven en tuinmeubilair. Optioneel :

-kunt u een handdoekenset bijhuren voor 5€ pp. De badhandoeken voor de zwemvijver dient u wel zelf mee te nemen.

-de zwemvijver is gratis te gebruiken. Het uitnodigen van derden tot de zwemvijver is alleen toegelaten op aanvraag.

-een evt. was-en droogkast service voorzien we voor 5€ per sessie.

-mits reservatie 24 u op voorhand kunt u ook halfpension in deze vakantiewoning verblijven.

-de wellness met jacuzzi, sauna en hot-tub zijn tegen vergoeding te reserveren.

 

INTERNET AANWEZIG

TELEVISIE AANWEZIG

WELLNESS AANWEZIG

BUITENKEUKEN AANWEZIG

HONDEN TOEGELATEN IN OVERLEG

OPEN HAARD AANWEZIG

nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch