Tel:  +32 (0) 0499/61.60.38 - Joke & Andrew  Mail: info@heteyckenhuys.be - We aanvaarden nu ook eco-cheques en maaltijdcheques van Edenred, Monizze en Sodexo!

Activiteiten in de streek

Het Eycken Huys biedt veel mogelijkheden op gebied van ontspanning, cultuur, sport en activiteiten.

U kunt ook desgewenst gebruik maken van weide- en koetsenstalling en een ruime weidegang van 3 ha. Een ideale locatie dus voor wie graag met zijn paard op stap gaat.
Ook is er een zeer ruime parking waardoor trailer, aanhangwagen en kleinere vrachtwagens veilig gestald kunnen worden.
Hieronder vindt u de vele activiteiten terug onderverdeeld in Cultuur, Kinderen, Bootverhuur, Wandelen, Fietsen en Groepen.

Wellness

Onlangs is het bijgebouw op het terrein gerenoveerd tot een moderne wellness met jacuzzi, sauna en meer. Na een drukke dag erop uit kan je hier in alle rust genieten met jouw partner.

Wenst u meer info over de wellness mogelijkheden op het terrein?
Klik op onderstaande knop!

Meer info

Fietsen

Er zijn fietsen ter plaatse ter beschikking voor de gasten met name: 1 tandem en  2 e-bikes. , alsook verschillende fietsroutes (o.a.: Woestyneroute, Drongengoedroute, Pietendriesroute, Elfdorpenroute).

Wenst u meer info over fietsverhuur en fietsroutes ?
Klik op onderstaande knop!

Meer info

Wandelen

Wie zijn wandelschoenen aantrekt komt na 1 km terecht in het prachtige domein van Poekekasteel met 55 ha wandelplezier. De B&B ligt ook langs de GR129 en is daarom een ideale overnachtingsplaats voor deze wandelaars.

Wenst u meer informatie over wandelroutes?
Klik op de knop hieronder!

Meer info

Cultuur

Poeke en de aanliggende gemeenten hebben een sterk cultureel aanbod. Gaande van het Gekke Fietsen museum tot het Roger Raveelmuseum. Voor iedereen is er wel wat te vinden.

Wenst u meer informatie over culturele activiteiten in de streek?
Klik op de knop hieronder!

Meer info

Kinderen

Hans en Melanie hebben zelf kinderen en speelgoed wordt dan ook flink gedeeld. De centraal gelegen speelweide met trampoline, voetbalgoals, volleybalnet, gokarts, petanquebaan en allerlei neerhofdieren zijn tot groot jolijt van de kleinsten. Klik hier voor nog meer kindvriendelijke activiteiten in de streek!

Wenst u meer informatie over kindvriendelijke activiteiten?
Klik op de knop hieronder!

Meer info

Groepen

U bent er graag even uit met uw hele familie of vriendengroep, maar u heeft niet veel vrije momenten, dan is dit ideaal! Er zijn speciale arrangementen voor 2 overnachtingen inclusief  ontbijt en 1 avondmaal. Vraag ernaar en u krijgt een aantrekkelijk voorstel. Uw remorque of aanhangwagen met  fiets, moto, race-auto of koets wordt bovendien veilig gestald.

Ontdek de streek nu ook met huifkartochten (ook toegankelijk voor rolstoelen!).
Tel: 051 68 89 40 - GSM: 0476 31 21 55 - E-mail: willy.hooft@telenet.be.

Meer info

Bootverhuur

Zalige ontspannende boottochten vanuit Deinze naar Gent of Brugge via het Kanaal Gent-Brugge Oostende of via de Oude Leie. De ideale uitstap voor het hele gezin en groepen!

Vaarbewijs niet altijd nodig, afhankelijk van uw bootkeuze!


Wenst u meer informatie over het huren van een boot?

Klik op de knop hieronder!

Meer info
nl_NLDutch