Tel:  +32 (0) 496/23.69.24  Mail: info@heteyckenhuys.be - We aanvaarden nu ook eco-cheques en maaltijdcheques van Edenred, Monizze en Sodexo!

Vakantiewoning (max 6 personen)

Warm en sfeervol ingericht

Nu nieuw!

Compleet uitgeruste vakantiewoning van 200m² met plaats tot 6 personen.

We kiezen ervoor om geen extra kosten aan te rekenen voor water, elektriciteit en verwarming. Wel vragen we om verstandig met de energie om te springen. Op deze manier kunnen we onze ecologische voetafdruk beperken en onze prijzen democratisch houden. Er is een beperkte voorraad hout voor de 2 openhaarden inbegrepen in de prijs, maar indien u meer wenst, kunt u tegen betaling meer hout ontvangen.

Ook is er een beperkte voorraad vaatwastabletten, afwasmiddel, wasmiddel, schuursponsjes, toiletpapier, kruiden, koffie, poetsgerief, stofzuiger en vuilzakjes aanwezig. Bij vragen u wel indien de kruiden of andere zaken opgebruikt zijn, ze zelf aan te vullen. Andere voorzieningen: vaatwas, haardroger, droogrek, radio, dvd/blu-rayspeler, kabeltelevisie, staafmixer, keukenweegschaal, fondue- en raclettetoestel, chocoladefontein, ...

Wij zorgen voldoende dekbedden en linnen en hoofdkussens en de matrassen zijn voorzien van matrasbeschermers. De bedden kunnen zowel dubbel als enkel opgedekt worden. Uiteraard vragen we om de woning als “goede huisvader” te behandelen en netjes oven, micro en bbq rein) achter te laten bij vertrek. De eindschoonmaak doen we zelf en bedraagt 60€ voor de hele woning.

Optioneel kunt u een handdoekenset bijhuren pp voor 5€. De badhandoeken voor de zwemvijver dient u zelf mee te nemen. De zwemvijver is gratis te gebruiken. Een evt. was-en droogkast service voorzien we voor 5€ per sessie.

Mits reservatie kunt u ook halfpension in deze vakantiewoning verblijven. De wellness met jacuzzi, sauna en hot-tub zijn daarentegen tegen vergoeding te reserveren. U beschikt over 2 grote buiten terrassen met vuurkorven en tuinmeubilair.

INTERNET AANWEZIG

TELEVISIE AANWEZIG

MINIBAR AANWEZIG

vakantiewoning 450px
het eiken huis
nl_NLDutch